Meniu

Blueairweb

1

Blue Air

Cheap flights. Great deals on our most popular routes.

 

 

 

 

 

Dublin  

de la € 54

Verificați  »

Birmingham  

de la € 53

Verificați  »

Glasgow  

de la € 116

Verificați  »

Liverpool  

de la € 101

Verificați  »

Check-in online

Serviciul de check-in online este gratuit și disponibil pentru destinațiile de plecare: Bacău, Barcelona, Bruxelles, București, Catania, Koln, Larnaca, Madrid, Malaga, Milano Bergamo, Milano Linate, Nisa, Paris, Roma, Sibiu, Torino Caselle, Torino Cuneo și Valencia. Check-in-ul pentru restul rutelor se va face în mod gratuit în cadrul aeroportului, înainte de plecare, însă, indiferent de ruta de călătorie serviciul de check-in la aeroport este gratuit, începând cu 28 august 2015.

După efectuarea check-in-ului online, pasagerii trebuie să tipărească cartea de îmbarcare și să o prezinte la poarta de îmbarcare împreună cu documentele de călătorie la toate punctele de verificare. Serviciul de check-in este disponibil în intervalul de 30 de zile și 4 ore înainte de decolare. Timpul de prezentare la aeroport este de minim 90 de minute în cazul în care există bagaj de cală și de minim 60 de minute dacă se călătorește doar cu bagajul de mână.

Persoanele cu dizabilități trebuie să se prezinte la poarta de îmbarcare cu 2 ore înainte de îmbarcare. În urma check-in-ului, locurile for fi atribuite în mod aleatoriu, excepție făcând cazul în care se plătește taxa aferentă alegerii acestora înainte de emiterea cărților de îmbarcare.