Meniu

Blueairweb

1

Blue Air

Cheap flights. Great deals on our most popular routes.

 

 

 

 

 

Dublin  

de la € 54

Verificați  »

Birmingham  

de la € 53

Verificați  »

Glasgow  

de la € 116

Verificați  »

Liverpool  

de la € 101

Verificați  »

Bagaj de mână

Ca bagaj de mână este admisă o singură piesă de bagaj care nu poate depăși 10 kg și dimensiunea de 55 cm x 40 cm x 20 cm. În aceste dimensiuni sunt incluse și toate accesoriile (roți, mânere, buzunare exterioare, etc.). Copiii nu pot deține bagaj de mână, dar au inclus în mod gratuit un bagaj de cală de 32 kg.

Fiecare pasager poate deține o singură piesă de bagaj de mână. Gențile și orice fel de dispozitive (aparate foto, laptop-uri, tablete, etc.) trebuie plasate în acest bagaj. Doar produsele achiziționate din aeroport din magazinele Duty Free pot fi transportate separat de bagajul de mână.

În situația în care un pasager se prezintă la poarta de îmbarcare cu un bagaj ce nu are dimensiunile sau greutatea în limitele admise, acesta va fi taxat suplimentar cu 65 €/ bagaj/ pasager/ segment. Bagajul va fi considerat astfel bagaj de cală. În momentul controlului acestor bagaje în cadrul procesului de check-in sau de îmbarcare, prioritate are factorul greutate, ce se va aproxima în favoarea călătorului la numărul de kilograme cel mai mic.